ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

«Η μπουγάδα του Άη Βασίλη»: Θεατρική Παράσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | |
Θέατρο Τριανόν
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ιστορικό κτίριο «Τριανόν» στο Ναύπλιο παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Η μπουγάδα του Άη Βασίλη», το απόγευμα της Τετάρτης, 21.12.2022, από τους μαθητές της Β’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου. 

Μία συγκινητική παράσταση, βασισμένη στο έργο της Ιωάννας Κυρίτση, που πραγματεύεται τη σημασία και την αξία της αγάπης. 
Πρόκειται για μια ιστορία που τοποθετείται στην περίοδο των Χριστουγέννων και ενώ ο Άη Βασίλης στέλνει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου. 
Άλλα όταν ο Άη Βασίλης χρειάστηκε νέα στολή, μπόρεσαν τα παιδιά να του βρουν; Και όμως του βρήκαν, ακόμα και αν ήταν δύσκολο. 

Έκαναν τα πάντα, γιατί τον αγαπούσαν. Γιατί η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις περισσότερες φορές εμπόδια και δυσκολίες που ανακύπτουν.
Την επιμέλεια και το συντονισμό της θεατρικής παράστασης είχαν οι δασκάλες της Β’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου Ανδρομάχη Ροτζιώκου και Σοφία Ταμπάκη, τις χορογραφίες ανέλαβε η Δέσποινα Διακάκη, τη μουσική επιμέλεια είχε η Μαρία Κοντού και τα σκηνικά δημιούργησε η Μαρία Ροζακή.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2022 – 2023.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ