ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Έκλεισε στόματα ο Δημήτρης Κωστούρος με τον απολογισμό της τριετίας 2019 - 2022 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. | | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Περισσότερες από δυο ώρες διήρκησε η ομιλία απολογισμού του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο βουλευτικό Ναυπλίου, στην οποία ανέφερε έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, από την Δημοτική Αρχή την τριετία 2019 - 2022.
Ο κ. Κωστούρος δεν απέφυγε να αναφερθεί και στην κριτική που έχει δεχθεί αυτά τα χρόνια απαντώντας σε όλα τα ζητήματα με ρεαλισμό και προπάντων με τα ίδια τα έργα, που αποδεικνύονται πολύ περισσότερα από αυτά που γνωρίζει ο μέσος πολίτης του Δήμου και σε όλους τους τομείς. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

"Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 παρουσίασε στο Βουλευτικό τον Απολογισμό του Έργου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων για την τριετία 2019 – 2022.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πολίτες όλων των ηλικιών ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έχοντας δίπλα του τους δημοτικούς του συμβούλους με μια απολογιστική ομιλία δυόμιση ωρών , παρουσίασε εκτενώς τα έργα προϋπολογισμού 70.000.000 € της Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2019-2022 που έχουν υλοποιηθεί αλλά και που αναμένονται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος πιστός όπως ανέφερε στην αρχή ότι ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης , στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε λεπτομερώς στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τις πολλές και σημαντικές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δήμο πολλές εκ των οποίων αποτελούν θεσμό για τον τόπο μας, στην κοινωνική πολιτική, στην ανάπλαση και στη διαμόρφωση οδών και περιοχών, τις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, στην κατασκευή και ανακατασκευή σχολικών μονάδων και αθλητικών χώρων, ζητήματα περιβάλλοντος κ.α.
Βασική επιδίωξη της παρουσίασης των δράσεων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων για την τριετία 2019 – 2022 αποσκοπούσε στην ενημέρωση των δημοτών για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, τις τυχόν παραλείψεις αλλά και την προσπάθεια που συνεχίζεται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα εφαρμοστεί μέχρι το τέλος της θητείας της.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία του κ. Κωστούρου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ