ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Καιρός: Η Πελοπόννησος στις περιοχές με 20 βαθμούς τα Χριστούγεννα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
Ηλιοφάνεια
Μπορεί οι τελευταίες μέρες να θυμίζουν το φυσιολογικό για την εποχή, οτι δηλαδή έχουμε χειμώνα, μια θερμή μάζα ωστόσο, ανεβάζει τον υδράργυρο τις επόμενες μέρες .

Σε ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για βαθμούς άνω των 20 βαθμών Κελσίου κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων ημερών.

Συγκεκριμένα, ανήμερα των Χριστουγέννων το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 20 βαθμούς σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη και τους 21 βαθμούς στη Ρόδο.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΣΧΟΥΓΕΝΝΑ – ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

Με τον καιρό να προσπαθεί να θυμίσει κάτι από Χειμώνα κυλούν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας με τον υδράργυρο να επανέρχεται κοντά στα φυσιολογικά ή και λίγο πιο κάτω για την εποχή επίπεδα και τον παγερό βοριά να κυριαρχεί μέσα στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν φαίνεται να κρατούν για πολύ μιας και η πολική αέρια μάζα έχει αρχίσει ήδη και εκφυλίζεται οι δε βοριάδες που κράτησαν δεμένα τα πλοία αρχίζουν και εξασθενούν κι έτσι ο υδράργυρος θα τραβήξει για άλλη μια φορά την ανηφόρα για να βρεθεί τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς τοπικά.

Η ψύχρα – κρύο βέβαια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη νύχτα και το πρωί για να μας θυμίζουν και σε ποια εποχή βρισκόμαστε.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαμόγελο!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22-12-2022

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΡOΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-12-2022


Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και τα νότια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 4 βαθμούς.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Γενικά άιθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ