ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αργολίδα: Ο καιρός τρελάθηκε - 2η υψηλότερη θερμοκρασία στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 μ.μ. | |
Άλλαξε το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα παραμονές Χριστουγέννων και από χειμερινό έγινε αρκετά ανοιξιάτικο, με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν πιο πολύ Πάσχα.


Ωστόσο, αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ, καθώς θα ακολουθήσει νέα απότομη πτώση του υδραργύρου, πριν έρθει -πιθανότατα- μια εκ νέου άνοδος στα Χριστούγεννα. 

Γενικά, ο καιρός φαίνεται ότι τρελάθηκε.

Για τη θερμή εισβολή που ήδη «τρέχει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Facebook, μέσω της οποίας αναφέρει τις περιοχές οι οποίες «έγραψαν» θερμοκρασίες από 20 βαθμούς Κελσίου και πάνω. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, «πρωταθλήτρια» αναδείχθηκε η Κρήτη -κάτι που φυσικά δεν προκαλεί εντύπωση.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20° Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Άνοδο παρουσίασε σήμερα ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της χώρας μας με τα θερμόμετρα να δείχνουν ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς κελσίου με την Κρήτη πρωταθλήτρια στην κούρσα ανόδου του υδραργύρου όπου είδαμε θερμοκρασίες κοντά στους 26 βαθμούς κελσίου.

Παρακάτω σημειώνουμε ενδεικτικά κάποιες θερμοκρασίες:

ΑΘΗΝΑ 22°
ΘΗΒΑ 20°
ΝΕΜΕΑ 22°
ΑΓΡΙΝΙΟ 20°
ΑΡΓΟΣ 25°
ΠΥΡΓΟΣ 21°
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22°
ΣΠΑΡΤΗ 23°
ΛΑΜΙΑ 20°
ΧΑΝΙΑ 26°
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 25°
ΡΕΘΥΜΝΟ 23°

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης μια ενδεικτική μέση μέγιστη θερμοκρασία για το μήνα που διανύουμε είναι οι 10 με 13 βαθμοί κελσίου προς τα βόρεια, οι 14 με 15 βαθμοί κελσίου προς τα κεντρικά και οι 16 με 17 βαθμοί κελσίου πιο νότια.

Περίπου δηλαδή βρισκόμαστε κατά 5 με 7 βαθμούς πάνω από τις μέσες μέγιστες θερμοκρασιακές τιμές με τα προγνωστικά να θέλουν σαν πιο ζεστές ημέρες την Παρασκευή και το Σάββατο.

Καλά Πασχούγεννα να έχουμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ