ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Περιοδεία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σε Άργος και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. | | |
Διοικητής 6ης ΥΠΕ
Περιοδεία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σε Άργος και Ναύπλιο το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. 
Ο κ. Καρβέλης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο Νοσοκομείο του Άργους για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής, μαζί με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γεσθημανή Κασνακτσόγλου. Ακολούθησε επίσκεψη στα τμήματα της νοσηλευτικής μονάδας και σύσκεψη με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εκπροσώπους των εργαζομένων. 
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επισκέφθηκε επίσης και το Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Διοικητής της υγειονομικής μονάδας Θόδωρος Βασιλόπουλος.
Ο κ. Καρβέλης συνομίλησε με τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του. 
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Καρβέλης παραβρέθηκε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Άργος με θέμα: Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού”. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γ. Ν. Άργους με τη συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και των Δήμων Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδος και Επιδαύρου.
“Εκείνο που προέχει είναι η ενημέρωση. Χρειάζεται να ενημερωθεί επαρκώς ο γενικός πληθυσμός, ο γυναικείος πληθυσμός ώστε να ακολουθήσει τα βήματα που του υποδεικνύει η πολιτεία για την υγειονομική του ασφάλεια, για την ασφάλεια και επάρκεια της σωματικής του υγείας. 
Ξέρουμε ότι στις ηλικίες αυτές που απευθύνεται το πρόγραμμα υπάρχουν και γυναίκες ηλεκτρονικά αναλφάβητες, που δεν μπορούν να χειριστούν το μήνυμα που θα τους έρθει. Ας τους πούμε εμείς. Εσείς. Οι επαγγελματίες υγείας όλων των δομών μας. 

Η νοσηλεύτρια, η επισκέπτρια υγείας, η κοινωνική λειτουργός, ο προσωπικός/οικογενειακός γιατρός.
 Όλοι έχετε εμπλοκή και ρόλο στην πρόληψη. 
Όλοι υπηρετείτε την υγεία του ατόμου και κατ’ επέκταση του συνόλου, δηλαδή τη Δημόσια Υγεία. Και η Δημόσια Υγεία είναι το άθροισμα των χιλιάδων «ατομικών υγειών», ας μου επιτραπεί ο όρος. “. Σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης στον χαιρετισμό του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ