ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Εκκίνηση για το Artemisio Mountain Running στην Καρυά Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | | |
δρομικό άθλημα
Δόθηκε η εκκίνηση το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Artemisio Mountain Running ή αλλιώς AMR, στο γραφικό και πολυδιαφημισμένο χωριό της Καρυάς στην Αργολίδα που διεξάγεται τα επτά τελευταία χρόνια αγώνας

Μέσα στα καταπράσινα τοπία του Αρτεμισίου όρους, του μέρους της θεάς Άρτεμης (κατά τη μυθολογία), οι σπάνιες εναλλαγές του φυσικού τοπίου ενθουσιάζουν αθλητές και εθελοντές, δίνοντας μια ξεχωριστή αίγλη στον αγώνα.

Ελατοδάση, μονοπάτια, βράχοι, ξέφωτα και χωμάτινα περάσματα, κάνουν τη διαδρομή τόσο ελκυστική και συνάμα προκλητική, για τους αθλητές ορεινού τρεξίματος.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο αγώνας έχει εκτοξευθεί και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις στα καλεντάρια των αθλητικών γεγονότων, καθώς συμμετέχουν σε αυτόν μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, του ορεινού τρεξίματος και του δρόμου αποστάσεων, αλλά και λόγω της υψηλής ποιότητας προδιαγραφών του αγώνα, για τα οποία φροντίζει πολλούς μήνες πριν, η Οργανωτική Επιτροπή.

Δεν είναι τυχαίο δε, ότι τον αγώνα στηρίζουν χορηγικά μεγάλες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες, βλέποντας προφανώς ότι για το AMR «the sky is the limit».

Φέτος, πλημμύρισε το χωριό της Καρυάς με αθλητές και επισκέπτες, καθώς οι  συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή.

Οι διαδρομές των 26χλμ, των 12χλμ και ο παιδικός αγώνας – γνωριμία με το τοπίο του 1,5χλμ, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ