ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Σε κλίμα χαράς το Bazaar και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κουτσοπόδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | | |
Εορταγορά
 Μέσα σε ένα κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αποτελώντας την πρώτη από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και νηπιαγωγείου Κουτσοποδίου για τον εορτασμό των Χριστουγέννων το οποίο και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στην Πλατεία της Παναγίας στο Κουτσοποδι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν λουκουμάδες, τσίπουρο και αναψυκτικά. Δεν έλλειπε φυσικά και το ξωτικό των Χριστουγέννων , που μοίρασε χαρά και διασκέδαση σε όλα τα παιδιά. 

Επίσης δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά μας να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να ζωγραφίσουν.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου συνεχίστηκε η δράση του συλλόγου αυτή τη φορά στην πλατεία του Άργους με το bazaar .

Ευχαριστούμε θερμά παιδιά και γονείς για τη μεγάλη συμμετοχή και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και συνεισφοράς στο Bazaar που πραγματοποιήθηκε.
Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους και στους εθελοντές μας που κόπιασαν και πρόσφεραν τον ελεύθερο τους χρόνο, στις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο μας,για να καταφέρουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε το 2ήμερο Bazaar μας.
Χάρη στην ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων, αντλήσαμε δύναμη και ώθηση ώστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας όπως τους αξίζει.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τον καθένα ξεχωριστά και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Κουτσοποδίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ