ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Παραμυθένια Χριστούγεννα με πλήθος κόσμου στην κεντρική εκδήλωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:50:00 μ.μ. | |
Animater
Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η αναβληθείσα κεντρική εκδήλωση των Χριστουγέννων στο Ναύπλιο, υπό ανοιξιάτικες καιρικές συνθηκες το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη  παρουσίασε το δικό της χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τίτλο: « Ο σάκος με τα μήλα», γεμάτο πολύτιμους θησαυρούς – μηνύματα, που μεταξύ άλλων μιλούσε για τη χαρά της προσφοράς και της καλοσύνης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με χαιρετισμό και καλωσόρισμα στο πλήθος του κόσμου που γέμισε την πλατεία. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, διδασκαλία-διεύθυνση: μαέστρος-αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης, η Νεανική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, διδασκαλία-διεύθυνση: μαέστρος-αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης, τα παιδιά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών V & D Chronopoulou και η Παιδική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου.
Ομάδα animateur με ξυλοπόδαρους διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, ενώ σε εξελιξη βρίσκεται για δεύτερη μέρα το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και συμμετέχουν Σύλλογοι, φορείς και σχολεία.
Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, οι Αντιδήμαρχοςι Παναγιώτης Λέντζος και Χρήστος Ζέρβας, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ κα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ