ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο Ήρας Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | | |
Χορωδία Χαβιαρλή
Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κοινότητας Ήρας διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου , με τίτλο: "Θεός επί γης".
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου και προέδρου του ΙΣΚΕ . π. Γεωργίου Σελλή. Κατόπιν ακολούθησε μουσική εκδήλωση με ύμνους από την χορωδία "Βυζαντινός Χορός Άγιος Πέτρος Άργους" υπό την διεύθυνση του κ. Ιωάννη Χαβιαρλή. 
Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του ναού π. Θεόδωρος Μποτσώνης και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον ομιλητή ,την χορωδία, καθώς και τους πιστούς που προσήλθαν στην ενορία του Αγίου Γεωργίου. 
Να σημειωθεί πως το εκκλησιαστικό συμβούλιο είχε ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση και στο τέλος πρόσφερε κέρασμα για μικρούς και μεγάλους.
Το χωριό Ήρα (παλαιά ονομασία: Μπούτια) είναι πεδινό χωριό του νομού Αργολίδας. Βρίσκεται επάνω στον Αργολικό κάμπο, ανατολικά του Ίναχου ποταμού και επάνω στον δρόμο που συνδέει το Άργος με την Πρόσυμνα, σε υψόμετρο 20 μέτρων. 

Αποτελεί την έδρα και μοναδικό οικισμό της κοινότητας Ήρας που ανήκει στην δημοτική ενότητα Άργους του δήμου Άργους - Μυκηνών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στην απογραφή του 2011 είχε 369 μόνιμους κατοίκους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ