ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | |
Θεατρική παράσταση παιδιών
Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας Ναυπλίου χαμόγελα ήχησαν παντού! Η ψυχή μας φωτίστηκε από την ενέργεια των μικρών αυτών πλασμάτων!

Παρουσιάστηκε το έργο "Το Έλατο" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από το διασκευασμένο για θεατρική παράσταση βιβλίο της κα. Ιωάννας Μενδρινού , πολυπράγμων διδάσκουσας του ΠΜΣ "Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Πληθώρα παιδιών του σχολείου διαφορετικών τάξεων αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα και δημιούργησαν μια τεράστια ομάδα με φρέσκια πνοή και δυναμική!
Το αποτέλεσμα φωτεινό!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς αυτά τα παιδιά για την προθυμία τους και την τόσο θετική τους διάθεση! Τους γονείς τους για τη συμπόρευση όλες αυτές τις μέρες!

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στη διευθύντρια του σχολείου μας κα Ελένη Σουλιώτη και στο σύλλογο διδασκόντων.

Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δοππατ, στη Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Ράλλη Μαρία και στο Δήμο Ναυπλιέων, που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες αυτές. Στον κ. Τσιούλο Παναγιώτη και κ. Συγίζη Γεώργιο για την άριστη ηχητική κάλυψη.
Ήταν σημαντικό που το σχολείο γέμισε κόσμο και τα παιδιά μας καταχειροκροτήθηκαν!

Σας ευχαριστούμε όλους!!

Χρόνια Πολλά!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία!

Οι συνδημιουργοί αυτής της δράσης:
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας
Μπορμπόλη Μαριάννα - μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΠΜΣ " Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ