ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Διαδικτυακή εκδήλωση στο Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. | |
Τσιπιανίτης
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, τη Πέμπτη 01-12-2022, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μέσω webex στο Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Η ομάδα μαθητών που συμμετέχει στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», σε συνεργασία με την αντίστοιχη ομάδα του 1ου Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κύριο Κυμπουρόπουλο αναφορικά με θέματα ισότιμης μεταχείρισης όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τη λειτουργία των θεσμών της Ε.Ε..
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Κυμπουρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή στην εκδήλωση μας καθώς και τους συνεργάτες του για την άριστη συνεργασία.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που στέκει πάντα αρωγός στις δράσεις του σχολείου μας, τους Υποδιευθυντές του Προτύπου ΕΠΑ.Λ. Άργους Σωτηροπούλου Βασιλική και Μπλάτσο Κωνσταντίνο και την ομάδα καθηγητών «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» Μορώνη Αιμιλία κλ. ΠΕ06, Γλεντζέ Ιωάννη κλ. ΠΕ83 και Ζιάκου Μαρία κλ. ΤΕ01.31.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ