ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

«Ψηφιακή Γεωργία για όλους στη Νέα ΚΑΠ»: Εκδήλωση από τον ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | |
«Ψηφιακή Γεωργία για όλους στη Νέα ΚΑΠ»
Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ φέρνουν αλλαγές με φιλοπεριβαλλοντικό και ψηφιακό χαρακτήρα, καθώς επίσης και πιο αυστηρούς ελέγχους στην παραγωγική διαδικασία.

 Η νέα ΚΑΠ αναδεικνύει τη συμμετρική σχέση μεταξύ τεχνολογίας και γεωργίας προωθεί και επιδοτεί τη χρήση ψηφιακών εργαλείων που υποστηρίζουν τους παραγωγούς στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και στην εφαρμογή καλλιεργητικών πρακτικών με φιλικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Την Πέμπτη 8/12/2022, στις 12 μμ, στην αίθουσα της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, ο ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου και η AgroApps διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή Γεωργία για όλους στη Νέα ΚΑΠ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του ψηφιακού συστήματος AgroApps 360ο και των πλεονεκτημάτων που παρέχει στον παραγωγό. Τ

ο AgroApps 360ο είναι ένα σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης και στοχευμένης διαχείρισης καλλιεργειών. Από την έναρξη μέχρι το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις, συμβουλές και προειδοποιήσεις σχετικά με την ανάπτυξη της καλλιέργειας, την άρδευση, τη λίπανση, καθώς και τη φυτοπροστασία. Επιπλέον, προσφέρει υψηλής ανάλυσης πρόγνωση καιρού και προειδοποιήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα.
Επιπρόσθετα, το AgroApps 360ο υποστηρίζει τους παραγωγούς στην εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, καθώς προσφέρει δυο βασικές υπηρεσίες: α) ένα ψηφιακό ημερολόγιο αγρού, στο οποίο οι παραγωγοί μπορούν να έχουν συγκεντρωμένες με λεπτομέρεια όλες τις εργασίες που πραγματοποιούν στο χωράφι και β) τη δυνατότητα εκτίμησης των εκπομπών CO2 από κάθε καλλιεργητική εργασία στο χωράφι ανά στρέμμα και κιλό προϊόντος.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να συζητήσουν από κοντά πώς οι ψηφιακές εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν στην εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και να φέρουν ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που καλλιεργούμε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ