ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Την παράσταση «Όλιβερ Τουίστ» παρακολούθησε στην Αθήνα το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργολίδας

ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργολίδας  πραγματοποίησε έναν πολύ όμορφο σχολικό περίπατο στην Αθήνα. 

Είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Όλιβερ Τουίστ» του Καρόλου Ντίκενς.

Ο Όλιβερ Τουίστ είναι ο ήρωας-σύμβολο που καταφέρνει να διατηρήσει την ελπίδα και την καλοσύνη του μέσα σ’ έναν ζοφερό και άδικο κόσμο. Το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας, μπορούν να διασωθούν ακόμα και μέσα σε ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικών ανισοτήτων.

Μετά το τέλος της παράστασης οι μαθητές μας είχαν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά κάποιους από τους ηθοποιούς και τον Όλιβερ!!

Ο περίπατος μας στην Αθήνα συνεχίστηκε στην πλατεία Συντάγματος για να δούμε την Βουλή και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απολαύσαμε μια όμορφη βόλτα στην Ερμού, σταματήσαμε στην Καπνικαρέα και φυσικά κλείσαμε τον περίπατο μας με ένα πεντανόστιμο κεμπάπ στον «Θανάση».

Η επιστροφή μας στο λεωφορείο είχε πολύ τραγούδι και καραόκε..Μια γεμάτη μέρα, με πλούσιες εικόνες και ιδιαίτερα ξεχωριστή για όλους μας!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ