ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Άργος: Συγκινητική παρουσίαση των γεγονότων της Μ.Ασίας από την καθηγήτρια Ειρήνη Σαρίογλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
Συλλογος Αργείων "Ο Δαναός"
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογός Αργείων "Ο Δαναός" συνέχισε την δραστηριότητά του με την προγραμματισμένη και ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στην πανελλήνια καθιερωμένη επέτειο των 100 χρόνων απ΄την Μικρασιατική καταστροφή σε συνδιοργάνωση με το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ). 

Η συγκινητικά χειμαρρώδης παρουσίαση των γεγονότων απ΄την καθηγήτρια της Ελληνικής Ιστορίας στο Παν/μιο της Κων/πολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου, αλλά και η προβολή του σχετικού ντοκιμαντέρ με θέμα "Τα Ηρωικα Βουρλά της Μ.Ασίας", κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου , που παρακολούθησε έτσι μια ζωντανή αποτύπωση των φρικτών γεγονότων της εποχής. 

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΕΔΑΜ για την απόλυτη υποστήριξη της εκδήλωσης , τους εκπροσώπους της πολιτείας αλλά και όλους τους παριστάμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Να σημειωθεί ότι η προβολή του ντοκιμαντέρ έγινε σε τηλεόραση 75" , τελευταίας τεχνολογίας , που την προσέφερε στον σύλλογο για τις εφεξής παρεμφερείς ανάγκες προβολών, η τοπική εταιρεία "ΥΙΟΙ ΦΩΤ.ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΥ ΑΕ" την οποία και ευχαριστούμε θερμότατα..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ