ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χαροπαλεύει υπάλληλος καθαριότητας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Σουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. |
τροχαίο
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «atticapressnews.gr», ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρός, έπεσε με δύναμη και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου. Δεν είναι γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

Το αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ.
Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, δυστυχώς, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του καθώς και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με πολλούς συνεργάτες του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ