ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

"Καλάθια Αλληλεγγύης": Ο Οίακας Ναυπλίου δίπλα στο Γηροκομείο της πόλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | | |
"Καλάθια Αλληλεγγύης"
Σαν σύλλογος , θεωρούμε χρέος μας , να μαθαίνουμε στους αθλητές μας και ειδικότερα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, την έννοια της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης !
 
Στο πλαίσιο αυτό , στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιούμε φιλανθρωπικό αγώνα όπου στόχος είναι η συλλογή τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου της πόλης μας !
Ειδικότερα : Είδη πρώτης ανάγκης ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΥΜΑΡΙΚΑ , Μοσχάρι , Μπριζόλες λαιμού, Κιμά, Κοτόπουλα, Κατεψυγμένα λαχανικά, Λάδι, Ζάχαρη, Καφέ ,Γάλα εβαπορέ, Κρέμες Γιώτη, Ζελέ σε σκόνη, Φρυγανιές , Χυμούς , Συμπυκνωμένες ντομάτες , Όσπρια, Χαρτοπετσέτες, Χαρτιά υγείας, Ρολό κουζίνας, Υγρό πιάτων, Υγρό πατώματος, Χλωρίνες και Σκόνη πλυντηρίου.

Η αλληλεγγύη πρέπει να είναι ο βασικός συμπαίκτης του κάθε ανθρώπου για μια κοινωνία που θα στηρίζεται στον σεβασμό και στην προσφορά !

Στις 30 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, σας περιμένουμε όλους για ένα μεγάλο καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ