ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Σε συγκινητική τελετή δόθηκαν οι ‘’Έπαινοι’’ στους αποφοιτήσαντες μαθητές του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
Χρόνης - Νεκτάριος
Σε μια όμορφη και συγκινητική τελετή δόθηκαν οι ‘’Έπαινοι’’ στους αποφοιτήσαντες μαθητές που διαμένουν στο Δήμο μας, για τα έτη 2020- 2022.
Οι μαθητές των ετών της ‘’υγειονομικής κρίσης’’ και της τηλεκπαίδευσης αναγκάστηκαν σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα να βιώσουν μια νέα δυσκολη κατάσταση και τα κατάφεραν!
Η συγκυρία έφερε αυτά τα παιδιά που άλλαξαν τη ζωή τους, να τιμηθούν μαζί και να γίνει μια κοινή αναφορά στα προβλήματα και τις καταστάσεις που βίωσαν.
Φοιτητές, σπουδαστές, ελεύθεροι επαγγελματίες και ενεργοί πολίτες πλέον παρευρέθησαν για μια ακόμα φορά όλοι μαζί στο γνώριμο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Λυγουριού.
Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο ομότιμος καθηγητής κλασικής αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), αντεπιστέλλον μέλος στις Ακαδημίες Παρισίων και Βιέννης και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) κ. Βασίλης Λαμπρινουδάκης.
Βραβεύθηκε επίσης η ταινία μικρού μήκους ‘’Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το πιστέψεις’’ με πρωταγωνιστές τις μαθήτριες και τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου και δημιουργό τον βραβευμενο δάσκαλο Νίκο Γαλάνη.
Η ταινία, πέρα από τις πολλές διεθνείς διακρίσεις βραβεύθηκε και απο τον Ο.Η.Ε. το 2019 αλλά δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν κατέστη δυνατή μια προηγούμενη αναφορά.
Τέλος έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον καθηγητή και τ. Δήμαρχο Ασκληπιείου Χρήστο Τσακαλιάρη ο οποίος έφυγε από κοντά μας στις 27 Δεκεμβρίου 2020.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι σεβαστοί πατέρες π. Γεώριος Λεονάρδος και π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο βουλευτής Ν.Δ. Αργολίδας κ. Ανδριανός, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κ. Πουλάς, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Δήμου Επιδαύρου Φώτης Οψιμούλης, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τσιλογιάννης και Γαλάνης Θανάσης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Πολύδωρος, η Διεύθντρια του Λυκείου Λυγουριού κ. Αγγελοπούλου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Λυγουριού κ. Μακρής, η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου κ. Δουράνου, ο τ. Διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου κ. Γαλάνης, οι πολιτευτές Αργολίδας κ. Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου και Γαβρήλος Γιώργος και το μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Ψυχογυιός Παναγιώτης.
Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ