ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Π. Αναγνωσταράς: Απαράδεκτη η εικόνα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
Π. Αναγνωσταράς
ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ κατά 40% εισηγήθηκε και ψήφισε η δημοτική Αρχή! Μαζί με την αύξηση που ψηφίστηκε για το προηγούμενο έτος συνολικά αυξάνονται τα δημοτικά τέλη κατά 90% σε δύο χρόνια. 

Η δημοτική Αρχή υποστήριξε ότι αυτά τα τέλη είναι ανταποδοτικά και εφόσον αυξάνονται οι τιμές καυσίμων, ηλεκτροφωτισμού, αμοιβές προσωπικού και συντήρησης οχημάτων θα πρέπει αντίστοιχα να αυξάνει και τα δημοτικά τέλη! Εν μέσω οικονομικής κρίσης, όπως πάντα αυτή η δημοτική Αρχή πήρε για άλλη μια φορά τον εύκολο δρόμο! ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. Καμία σκέψη για περικοπές των δαπανών αυτών! 

Οχήματα του δήμου παροπλισμένα εδώ και χρόνια, χωρίς να παραδίδουν τις πινακίδες κυκλοφορίας έτσι ώστε να μην πληρώνουν ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας! Καμία ενέργεια για μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Καμία μείωση ωρών ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε δημοτικά κτίρια σχολεία κλπ! 

Τα νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα του δήμου ενοικιάσθηκαν σε ιδιώτη που ανέλαβε την καθαριότητα σε τμήματα του δήμου με τίμημα 1000 € μηνιαία μόνο! Εδώ και δύο χρόνια ζητώ εγγράφως τις δαπάνες του δήμου για κάθε όχημα και δεν απαντούν! Τα πετρέλαια, οι βενζίνες, τα ανταλλακτικά ρέουν ανεξέλεγκτα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ! 

Σε αυτόν που μόλις βγήκε από τα μνημόνια μπήκε στην πανδημία, τώρα στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου κλπ. Στέλνουν τον λογαριασμό σε όσους ψάχνουν για το καλάθι του νοικοκυριού, αδυνατούν να ζεσταθούν και περιμένουν το κάθε είδους επίδομα που δίνει η κυβέρνηση.

Σε ότι αφορά την εικόνα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ένα μόνο έχω να πω:

Απαράδεκτη! Φωνές, τραμπουκισμοί, χειρονομίες εναντίον όσων προσπάθησαν να αρθρώσουν κριτική στην Δημοτική Αρχή. Ο δε Δήμαρχος απαξίωσε για άλλη μια φορά να συνευρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους δημοτικούς συμβούλους. Παρέμεινε στο γραφείο του μιλώντας διαδικτυακά.

Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς
30/12/2022
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ