ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ερμιονίδα: Ενεργοποίηση γεώτρησης για τη βελτίωση της ποιότητας νερού στις Κοινότητες Κρανιδίου & Κοιλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
Δήμαρχος Ερμιονίδας
Μια ακόμη προσπάθεια της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας για τη βελτίωση της ποιότητας νερού που φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών των Κοινοτήτων Κρανιδίου & Κοιλάδας, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Η ενεργοποίηση της γεώτρησης στην Πυροσβεστική είναι πλέον γεγονός. Δεν ήταν βέβαια μια απλή διαδικασία. Αφού έγιναν όλες οι διοικητικές ενέργειες, εκδόθηκαν οι κατάλληλες άδειες και πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες, το ποιοτικό νερό που αντλείται από τη συγκεκριμένη υδροληψία μεταφέρεται στην κεντρική δεξαμενή στη θέση Αγία Άννα Κρανιδίου.

Τα αποτελέσματα αυτής της «κίνησης Ματ» αναμένεται να είναι πολύ θετικά, πράγμα που θα φανεί στην ερχόμενη ανάλυση που έχει προγραμματιστεί από την υπηρεσία μας.

Όπως παρατηρείτε, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση, καταβάλουμε μεγάλο αγώνα και σταδιακά οι στόχοι μας υλοποιούνται, πράγμα που μας κάνει υπερήφανους.

Τη νέα χρονιά υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αντιμετωπίζουμε αμεσότατα τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα θα εργαζόμαστε ακούραστα με στόχο την επίλυση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Αριστείδης Μπίμπας
Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας 
Πρόεδρος ΔΕΥΑΕΡΜ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ