ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας από τον Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Ομάδα μπάσκετ Οίαξ
Πραγματοποιήθηκε χθες , ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε ο Οίακας Ναυπλίου , για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου - Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου, με την συλλογή τροφίμων, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του αθλητικογράφου Κώστα Τασσόπουλου!
Σκοπός της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης , ήταν να «μπολιάσουμε» όχι μόνο τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, αλλά όλους τους αθλητές μας με την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο μας.
Στο πλαίσιο αυτό και επειδή ο αθλητισμός μας ενώνει , στον φιλανθρωπικό αγώνα συμμετείχαν και παίχτες άλλων ομάδων όπως οι :
Χαϊδάς Παναγιώτης (Αργειακός 'Εσπερος B.C.)
Κανέλης Νίκος, Κατσαρός Δημήτρης, Παγούνης Βασίλης (Αρχιμήδης Ασίνης)
Σμυρνιωτάκης Βασίλειος (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου)
Καστραντάς Γιάννης + Καστραντάς Μάριος (Αχιλλέας Τριανδρίας)
Ισίδωρος Κοτίνης -E.S.B.V Tantalus
Γιαννόπουλος Παναγιώτης + Γιαννόπουλος Λεωνίδας (ΠΑΣ Γιάννενα)
Ιδιαίτερα , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους ίδιους που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας , αλλά και τις ίδιες τις ομάδες των αθλητών περνώντας ένα ακόμα μήνυμα πως ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Στο ημίχρονο του αγώνα , η ομάδα μας , για την ανιδιοτελή προσφορά του Ερυθρού Σταυρού σε κάθε παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο κλειστό Γυμναστηρίου Ναυπλίου , δώρισε υγειονομικό υλικό , σαν ελάχιστο φόρος τιμής στην διαχρονική προσφορά τους.
 
Ακόμα , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον διαιτητή του αγώνα κ. Κατσαρό , οποίος στο άκουσμα της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης , έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση μας !
Σαν Οίαξ Ναυπλίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου , στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη , είναι έννοιες που δεν έχουν εκλείψει αλλά αποτελούν μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.
 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές της χθεσινής εκδήλωσης, ιδιαίτερα την ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΡΕΑ για την ευγενή και συνεχή προσφορά τους σε φυσικούς χυμούς !

Καλή χρονιά ! Και η μόνη πανδημία που θα φέρει το 2023, να είναι μονάχα μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!
 
Καλή χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ