ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Κωστούρος σε Αμυρά: Το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών ταλανίζει τον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | |
Κωστούρος σε Αμυράς
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δήμο Ναυπλιέων για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών σε Ίρια, Πλάκα Δρεπάνου και Τολό, το οποίο και απειλεί το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μετά από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.
Διενεργήθηκε αυτοψία στις περιοχές στις οποίες η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Ο κ. Κωστούρος, παρουσία και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ιρίων Ανδριανού Καλλιάνου, ενημέρωσε τον κ. Αμυρά πλήρως για το χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το Δήμο, την πορεία της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης αλλά και για τις ενέργειες - παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έθεσε επιτακτικά την ανάγκη άμεσης λύσης με τη διεκδίκηση χρηματοδότησης ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την προστασία των ακτών και του φυσικού πλούτου της περιοχής.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν την επικοινωνία τους με σκοπό τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας για την εξεύρεση της βέλτιστης λύση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ