ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | | |
Φιλαρμονική
Σήμερα το μεσημέρι οι υπάλληλοι και οι έγκλειστοι του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας ,δέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επίσκεψη: του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα , του Αντπερειφερείαρχη Αργολίδας κ .Δημητρίου Σχοινοχωρίτη , του κ. Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου , κ. Ιωάννη Μαλτέζου ,των Περιφερειακών Συμβούλων Αργολίδας :κ. Βασιλείο Μαντζούνη και κ. Αναστάσιο Γανώση , συνοδεία της φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.ΠΑΤ Ναυπλίου ,όπου ακούστηκαν χριστουγεννιάτικές και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος .
Επιπλέον ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Ε. Νίκας ,συνομίλησε με τους εγκλείστους για τον ρόλο των θεσμικών παραγόντων στους ανθρώπους που βρίσκονται σε καθεστώς περιορισμού της ελευθερίας τους ,προσέφερε γλυκίσματα αλλά και βιβλία για την δανειστική βιβλιοθήκη τα οποία αφορούν την ιστορία της Πελοποννήσου . Ακολούθως , προσέφερε σε όλους τους εγκλείστους του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Τίρυνθας ,είδη εργασίας που θα τους είναι χρήσιμα στις Αγροκτηνοτροφικές Εργασίες τους και στο Αρτοποιείο.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ,υποσχέθηκε ότι τα μηχανήματα της Περιφέρειας θα συνεχίσουν να είναι στη διάθεση των Γεωπόνων ,να διευκολύνουν το έργο τους και να απλουστεύσουν την εργασία των εγκλείστων στις καλλιέργειές του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας .

Ευχαριστούμε ,

Ευχόμαστε καλή Χρονιά σε όλους όσους επισκέφτηκαν το Α.Σ.Κ. Τίρυνθας

Η Διευθύντρια
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ