ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Διμοιρία της Αστυνομίας από την Αργολίδα σε επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | |
Έρευνές αστυνομικών
Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη την χώρα για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, ενώ στο πλαίσιο αυτών, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Από την επιχείρηση προσήχθησαν συνολικά πέντε άτομα, από τα οποία τα τρία συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των επικίνδυνων παρεμβάσεων στην οδική συγκοινωνία, της παρακώλυσης συγκοινωνιών, των φθορών ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν και δύο οχήματα.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες χθες Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, και συγκεκριμένα από τη χ/θ 99,5 έως τη χ/θ 101,5 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, άναψαν φωτιές με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων, στα οποία επιπλέον έριξαν πέτρες προκαλώντας φθορές τόσο σε αυτά όσο και στο οδόστρωμα.Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και λοιπών συμμετεχόντων.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνέδραμαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Κορίνθου και των Διμοιριών Υποστήριξης Κορίνθου και Αργολίδας

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ