ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Εκδήλωση αισιοδοξίας, προβληματισμού και κοινωνικής ευθύνης η παρουσίαση στο Ναύπλιο της σειράς βιβλίων "Έγκλειστο φεγγάρι"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. |
βουλευτικό
Παρουσιάστηκαν τα 18 βιβλία από τις εκδόσεις "Άπαρσις" στο Βουλευτικό Ναυπλίου με μουσική και τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου που ήταν παρούσα, από το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου "ΣΥΜΦΩΝΙΑ" και το μαέστρο Θεοδ. Αντωνιάδη. 
Μια αρχική νότα αισιοδοξίας και μια παρουσίαση, στη συνέχεια, των δράσεων εκπαίδευσης και πολιτισμού που πραγματοποιούνται στις φυλακές της Αργολίδας και πιο πρόσφατα στον Κορυδαλό και την Τρίπολη από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση", του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την φροντίδα της κ. Άλκηστις Κοντογιάννη.
Εύχομαι η Ελληνική Πολιτεία να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών προηγμένων κοινωνιών που οργανώνουν και χρησιμοποιούν τέτοιες παρεμβάσεις και προγράμματα για να μειώσουν το κοινωνικό βάρος του εγκλεισμού και να διευκολύνουν την αλλαγή στάσεων και νοοτροπιών μέσα και έξω από τις φυλακές.
Γιώργος Κόνδης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ