ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης

Κατάθεσή στεφάνου
Το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου συμμετείχε ενεργά στις επετειακές εκδηλώσεις τιμώντας τον ήρωα απελευθερωτή της πόλης του Ναυπλίου, Στάϊκο Σταϊκόπουλο.
Έτσι την Τρίτη το πρωϊ καταθέσαμε στεφάνι στον Ανδριάντα του ήρωα μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία του Ναυπλίου. Το απόγευμα επισκεφτήκαμε το Πολεμικό Μουσείο του Ναυπλίου και ξεναγηθήκαμε από τον δ-ντή του στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Στάϊκος Σταϊκόπουλος, ο ήρωάς μας 1822-2022, 200 χρόνια ελεύθερο Ναύπλιο». 
17 καταξιωμένοι ζωγράφοι καταθέτουν την ψυχή τους, μέσα από τα έργα τους τιμούν τον απροσκύνητο ήρωά μας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Δεκεμβρίου. 
Εκεί είδαμε και τη Σπάθα του ήρωα που ήρθε από την Τήνο. Μετά πήγαμε στο Βουλευτικό όπου βραβεύτηκαν οι μαθητές που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό Ζωγραφικής και Δοκιμίου με τίτλο: «Ταξίδι στη Ιστορία-όταν το παρελθόν συναντάται με το μέλλον», όπου μαθήτριά μας πήρε έπαινο για ζωγραφικό της έργο.
Και ανήμερα την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου πήγαμε με τη σημαία μας στην επίσημη δοξολογία που έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας λόγω της βροχής και στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του Πορθητή.
Κι αν δεν έβρεχε θα συμμετείχαμε και στη μεγάλη παρέλαση. Το σχολείο τίμησε έτσι με σεβασμό και εθνικό ενθουσιασμό αυτούς που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Σοφία Σαρρή, 
Δ-ντρια του σχολείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ