ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινάει το Περιφερειακό ατομικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. |
Πινγκ πονγκ
Στους αθλητές και τις αθλήτριες της μεγάλης κατηγορίας περνάει ο αγωνιστικός… λόγος το Σαββατοκύριακο 17 και 18/12 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Σε 5 περιοχές της χώρας θα διεξαχθεί το Περιφερειακό ατομικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα έχει παράλληλα και τον χαρακτήρα προκριματικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η διοργάνωση εκτός από προκρίσεις θ’ αναδείξει και τους νικητές των Περιφερειών και είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που γίνεται με αυτή την επωνυμία από την ΕΦΟΕπΑ. 

Σε αυτή την πρώτη πράξη ουσιαστικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τους άνδρες και τις γυναίκες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Αττική και στη Βέροια για τη Βόρεια Ελλάδα και αγώνες μόνο για τους άνδρες στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα, στο Ηράκλειο της Κρήτης και στη Χίο. 

Στο λινκ https://bit.ly/3uP3k62 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πινακάκια με τον αριθμό των προκρίσεων από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα (καθώς υπάρχουν και απευθείας προκρίσεις μέσα από τους πίνακες αξιολόγησης), όπως και τα ωράρια των αγώνων.

Για τη διοργάνωση στο ΣΕΦ οι 75 τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 53 αθλητές και 22 αθλήτριες. Οι συναντήσεις των γυναικών θα διεξαχθούν μόνο το Σάββατο.

Στο Φιλίππειο γυμναστήριο στη Βέροια πρόκειται ν’ αγωνιστούν την Κυριακή 49 αθλητές, 33 άνδρες και 16 γυναίκες.

Στο Περιφερειακό της Δυτικής Ελλάδας στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», στην Πάτρα, θα πάρουν μέρος την Κυριακή 26 αθλητές.

Στη Χίο θα παίξουν το Σάββατο 15 αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων και τέλος στην Κρήτη θα συναντηθούν την Κυριακή σε αίθουσα του Παγκρήτιου Σταδίου, στο Ηράκλειο, 17 άνδρες. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ στην αρχή και νοκ άουτ ματς στη συνέχεια με διαβαθμίσεις όπου χρειαστεί για τις θέσεις πρόκρισης.

* Με τις εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά την Τετάρτη 14/12 ολοκληρώθηκε η Σχολή διαιτησίας, που οργάνωσε η ΕΦΟΕπΑ. Τα μαθήματα είχαν γίνει το τριήμερο 9-11/12 και οι συνολικά 17 συμμετέχοντες προέρχονταν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Άργος, τη Μαγνησία, την Κεφαλονιά, την Πάτρα, το Ηράκλειο και την Αλεξανδρούπολη. Δίδαξε η διεθνής διαιτήτρια Μαρία Τσίπου. Οι επιτυχόντες θ’ ανακοινωθούν προσεχώς και μέσα στη σεζόν θα κάνουν κάποια στιγμή την πρακτική τους σε κατά τόπους αγώνες.

* Την ακύρωση του προπονητικού καμπ νεαρών επιλέκτων, που είχε προκηρύξει για την περίοδο των εορτών στο Λουτράκι, ανακοίνωσε η ΕΦΟΕπΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ