ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου ψαρά στον Πόρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | | |
Σκάφος Λιμενικού
Έρευνες υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), διεξάγονται από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, από το Λιμεναρχείο Πόρου, το Α' Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου και την Λιμενική Αρχή Αίγινας, για τον εντοπισμό αγνοούμενου 78χρονου ημεδαπού αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Πόρου και Μεθάνων.

Άμεσα, οι εν λόγω Λιμενικές Αρχές, ενεργοποίησαν το τοπικό σχέδιο έρευνας και διάσωσης. Στην περιοχή έσπευσαν δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυο (02) αλιευτικά σκάφη, όπου το κάθε αλιευτικό σκάφος είχε επιβαίνοντα ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Μεθάνων, μια Λάντζα με επιβαίνοντα ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Πόρου, ενώ από ξηράς ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Μεθάνων με ιδιωτικό όχημα και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αγκιστρίου.

Αποτέλεσμα των ερευνών, ήταν ο εντοπισμός του αγνοούμενου αλιευτικού σκάφους «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» Ν.Π. 41 με επιβαίνοντα τον 78χρονο ημεδαπό αλιέα καλά στην υγεία του, στη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΙΣΤΙ» ν. Πόρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ