ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

"Η Κουκουβάγια": Ένας νέος χώρος γνώσης στα Ίρια του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | | |
"Η Κουκουβάγια"
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της δημοτικής δανειστικής Βιβλιοθήκης που δημιούργησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων σε συνεργασία με την Σχολική επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων και τον τοπικό φορέα.
Πλήθος κόσμου μικροί και μεγάλοι ήταν παρών σε αυτό το σημαντικό έργο για το χωριό.Τα βιβλία βρήκαν την στέγη τους και ένα νέο κύτταρο πολιτισμού γεννήθηκε.
Στην εκδήλωση προηγήθηκε αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο Ράπτη, ενώ παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας Γ.Ανδριανός και Γ. Γκιόλας, ο Αντιδήμαρχος Χ. Ζέρβας, η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ.Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας Δ.Σίδερης, ο Πρόεδρος των Ιρίων Α,Καλλιάνος, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Μαθητών Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων Β.Βαμβακά, η πολιτευτής τη Ν.Δ. και γιατρός Ελένη Παναγιωτοπούλου κα.
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη ανέφερε:  "Εγκαινιάσαμε τη Δανειστική Βιβλιοθήκη Ιρίων ! Όλα μύριζαν βιβλίο.....
Με αυτό το άρωμα έντονο σε όλους μας θα στηρίξουμε το νέο " κύτταρο πολιτισμού " ....
Οι συνεργασίες και η αγάπη για τον τόπο φέρνουν τέτοια υπέροχα αποτελέσματα...
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους....
(* έλειπε απόψε από το χώρο ο θείος ο Αντρίκος ο Τάμπασης....έλειπε από την πλατεία του χωριού....)"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ