ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Συνάντηση Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Σωφρονιστικών Καταστημάτων με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. |
Π.Ο.Υ.Ε.Φ.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας των εξωτερικών φρουρών (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 12-12-2022 για δεύτερη φορά εντός ολίγων ημερών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Με την ευκαιρία της συνάντησης μας εκφράσαμε στον Υπουργό κύριο Τάκη Θεοδωρικάκο , στον Υφυπουργό κύριο Λευτέρη Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Κωνσταντίνο Παπαθανασίου την ικανοποίηση και τις θερμές ευχαριστίες των συναδέλφων μας Εξωτερικών Φρουρών Σωφρονιστικών Καταστημάτων, για την επέκταση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και στους Υπαλλήλους της υπηρεσίας μας. 

Πέραν των ανωτέρω έγινε μια ειλικρινής συζήτηση για θέματα οικονομικά, συνταξιοδοτικά και άλλα, που αφορούν τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μας αλλά και γενικότερα των υπαλλήλων των σωφρονιστικών καταστημάτων, για τα οποία ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξεταστούν ως προς τη δυνατότητα υλοποίησής τους και τον τρόπο επίλυσής τους σε συνεργασία με τον κ. Υφυπουργό και τον κ. Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ