ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Ερμιονίδας στο Ηλιόκαστρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. |
Έργα
Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για σταδιακή αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι δρόμοι που βρίσκονται στην αρμοδιότητά μας. Τα χωριά μας χρειάζονται όλη μας την προσοχή και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων προσπαθούμε για το καλύτερο.

Στην ορεινή μας Κοινότητα Ηλιοκάστρου, ολοκληρώνονται εργασίες οδοποιίας με επισκευή των αγροτικών οδών. Πραγματοποιείται καθαρισμός του φθαρμένου οδοστρώματος, επάλειψη με ασφαλτικό διάλυμα και πλήρωση με ασφαλτομίγμα κλειστού τύπου και συμπύκνωση αυτού.

Οι παρεμβάσεις των έργων οδοποιίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, και στόχος τους είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, για τη μείωση του κόστους μεταφοράς προϊόντων, η ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των δημοτών.

Ο δήμαρχος κ. Γεωργόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου οδοποιίας το οποίο «θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των αγροτικών δρόμων στις Κοινότητες της Ερμιονίδας, διασφαλίζοντας την ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση των κτηνοτρόφων και γεωργών προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις τους. Με την ολοκλήρωσή του, στηρίζεται η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τους εν λόγω δρόμους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις εκμεταλλεύσεις τους πιο άνετα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα έργο που στηρίζει τον αγροτικό κόσμο. Ζητήσαμε από τον ανάδοχο να προχωρήσει τάχιστα στην ολοκλήρωση του έργου ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους δημότες μας” .

Οι Κοινότητες της Ερμιονίδας κάθε χρόνο που περνά, βελτιώνονται ουσιαστικά με έργα και παρεμβάσεις. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε εντατικά τις συντηρήσεις και επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου. Παρεμβαίνουμε, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και προγραμματίζουμε τη δημιουργία των απαραίτητων για κάθε Κοινότητα υποδομών.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ