ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Εργατικά Σωματεία Αργολίδας: Όχι στην κρατική βια και καταστολή! Καμία συγκάλυψη!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. | |
Όχι στην κρατική βια και καταστολή! Καμία συγκάλυψη!
Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, με τον 16χρονο Ρομά να δέχεται σφαίρα στο κεφάλι από τις αστυνομικές δυνάμεις επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ καύσιμα.

Ένας 16χρονος άοπλος, δέχθηκε ευθεία βολή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ ήταν γνωστή η παράβασή, το ύψος της οικονομικής βλάβης και η ηλικία του.

Η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια τσακίζουν τις εργατικές λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους, δεκάδες είναι αυτοί που δεν μπορούν να θερμάνουν τα σπίτια τους, να καλύψουν βασικές ανάγκες!

Δεν θα ανεχθούμε καμία συγκάλυψη και καμία ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους κρατική βία και καταστολή, η οποία βασίζεται σε διάκριση απέναντι σε μερίδα ανθρώπων, είτε είναι Ρομά, είτε είναι εργάτες, είτε είναι φτωχοί.

Οι δυνάμεις καταστολής προετοιμάζονται και ακονίζουν τα νύχια τους, όσο στη χώρα μας απλώνεται η ανέχεια από την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, τον πληθωρισμό στα ύψη.

Ο φόβος που θέλουν να σπείρουν να γίνει ποτάμι οργής και να παρασύρει αυτούς και τη σαπίλα τους.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Φοιτητών Ναυπλίου, καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς αγρότες, συνολικά το λαό της Αργολίδας, να μην επιτρέψουμε τέτοια περιστατικά να γίνουν κανονικότητα!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,

ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ,

ΤΡΙΤΗ 6/12, ΣΤΙΣ 18:30.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ