ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Συλλυπητήρια από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ναυπλιέων στην οικογένεια του αδικοχαμένου μαθητή από τις Σέρρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
Ασφαλή σχολεία , ασφαλείς μαθητές
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου μαθητή από τις Σέρρες, που έχασε τη ζωή του εντός της σχολικής του μονάδας.

Τα σχολεία αποτελούν χώρους όπου οι μαθητές θα πρέπει να αισθάνονται, αλλά και να είναι ασφαλείς, γι’ αυτό ως Ένωση Γονέων έχουμε την απαίτηση οι υπεύθυνοι να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να τηρούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να προστατεύεται στο ακέραιο η σωματική και πνευματική ακεραιότητα των παιδιών μας.

Παράλληλα θεωρούμε ότι η πραγματικά ελλιπής χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών των Δήμων από την κεντρική διοίκηση, κατά την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, δεν επιτρέπεται να επιφέρει εκπτώσεις στην ασφάλεια του σχολικού περιβάλλοντος. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση όλων των δήμων να διεκδικούν τα απαραίτητα προς αυτήν την κατεύθυνση κονδύλια. Δική μας υποχρέωση είναι η στήριξη ή ακόμα και υποκίνηση της διεκδίκησης αυτής για το Δήμο μας.

Η ασφάλεια των παιδιών στα σχολεία πρέπει να είναι αυτονόητη, αδιαπραγμάτευτη και, κυρίως, αποτελεί ευθύνη όλων.

Με τιμή,
Το ΔΣ της Ένωσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ