ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία - Πρόβλεψη για τα Χριστούγεννα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |
ήλιος
Μετά το τσουχτερό κρύο στην Αργολίδα και τη θερμοκρασία στο μηδέν που καταγράφηκε τη νύχτα και τα ξημερώματα της Τετάρτης 21/12 ο καιρός αρχίζει από σήμερα να αλλάζει σταδιακά με την θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Η θερμοκρασία, σήμερα Τετάρτη, θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 15 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη για τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την παραμονή Χριστουγέννων, αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και τα νότια ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 4 βαθμούς.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να διατηρείτε σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ο υδράργυρος θα αγγίξει σε ορισμένες περιοχές έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει πως υπάρχει 60% πιθανότητα ο καιρός να παραμείνει ήπιος και μαλακός και μετά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο γνωστός μετεωρολόγος δίνει την ανάλυση των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων για την εξέλιξη του καιρού έως και τα Χριστούγεννα και καταγράφει την τάση για πιθανή αλλαγή προς το… ψυχρότερο μετά τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Στις 24/12 η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 15 στα βόρεια τους 13 και στα νότια τους 17 με την θερμοκρασία στις 25/12 θα ανεβαίνει λίγο περισσότερο.

\
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ