ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή στο Κιβέρι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 μ.μ. | | |
Ιερομόναχος Γεννάδιος Βατοπαιδινός
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Κιβερίου που πραγματοποιήθηκε απόψε Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο στην πλατεία Κιβερίου «παλιό σχολείο». 
Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία από τον Ιερομόναχο Γεννάδιο Βατοπαιδινό με θέμα: «Η ενανθρώπηση του Θεού Λόγου και ο άνθρωπος κατά τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό και στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία-ντοκιμαντέρ: «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής».
Η ταινία είναι μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», για τον μεγάλο αναμορφωτή του μοναχισμού και αφυπνιστή της ησυχαστικής και νηπτικής παράδοσης, Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή.
Ο Εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος καλωσόρισε όλους του εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ευχήθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε να συμβάλλει στην πνευματική προετοιμασία όλων στις επερχόμενες εορτές.
Ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας για την ευλογία που έδωσε ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τον Οσιολογιώτατο Ιερομόναχο π. Γεννάδιο Βατοπαιδινό για τον κόπο στον οποίο υποβλήθηκε, τον Καθηγούμενο της Ι.Μ Μ του Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ για την άδειά του ώστε ο π. Γεννάδιος να είναι ομιλητής στην εκδήλωση, αλλά και για την προβολή της ταινίας που είναι μία παραγωγή του Ινστιτούτου «΄Αγιος Μάξιμος ο Γραικός».
Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Κρίγγο, Αντιδήμαρχο του Δ. Άργους-Μυκηνών για την συμβολή του στην εκδήλωση και τους συνεργάτες του: Στυλιανό Φωτόπουλο, Χαράλαμπο Σελλή, Κωνσταντίνο Λιαγκριδώνη και Χρήστο Κουτρουφίνη που πάντοτε στέκονται αρωγοί στην διακονία της ενορίας
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κιβερίου Παναγιώτης Χασάπης, η Υποψήφια βουλευτής- Δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Ερμής Κιβερίου Αθανάσιος Νταβέλος, η Πρόεδρος Χορευτικού Ομίλου Κιβερίου κ.Κική Παπαδάτου, τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και ο Αντιδήμαρχος Δ. Ναυπλιέων Κων. Ρούτουλας
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφερε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον κ. Αντώνιο Λυμπέρη για τα γλυκίσματά του που πρόσφερε για την αποψινή εκδήλωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ