ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Σειρά Διαλέξεων Καριέρας στο Ναύπλιο: Tο Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών υποδέχεται (διαδικτυακά) τον Noel Jones

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | |
Noel Jones
Στο πλαίσιο της Σειράς Διαλέξεων Καριέρας, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών, υποδέχεται τον Noel Jones, καλλιτέχνη εξειδικευμένο στις ψηφιακές τέχνες, τα νέα μέσα και την επαυξημένη πραγματικότητα, με εκτενή εμπειρία και συνεργασίες με καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών. 

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 4.00 μ.μ. 
Στο πλαίσιο Σειράς Διαλέξεων Καριέρας το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών υποδέχεται (διαδικτυακά) τον Noel Jones Immersive and digital artist, new media specialist 
Φοιτητές του ΤΠΨΤ μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία δια ζώσης στην Αίθουσα Β2, Άρια 
Ή Διαδικτυακά στο σύνδεσμο https://meet.google.com/mpx-qgwp-wqr 

Το ΤΠΨΤ θα συνδεθεί με τον  Noel Jones, ως ανεξάρτητο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο του πολιτιστικού οργανισμού Together της βορειοδυτικής Αγγλίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το έργο του, την πορεία καριέρας του και τη σειρά έργων και προγραμμάτων στα οποία δραστηριοποιείται σήμερα. 

Η Σειρά Διαλέξεων Καριέρας του ΤΠΨΤ στοχεύει στη σύνδεση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος με καλλιτέχνες, και εκπροσώπους οργανισμών και πολιτιστικών φορέων του πολυδιάστατου περιβάλλοντος των δημιουργικών βιομηχανιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η παρουσία των φοιτητών/-τριών μας στις διαλέξεις αυτές, ιδιαίτερα των τριτοετών και τεταρτοετών, ελπίζουμε ότι θα τους παράσχει πολύτιμες για τη σταδιοδρομία τους πληροφορίες, όπως πιθανές κατευθύνσεις καριέρας που μπορούν να ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πορεία. 

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, διευθυντικά στελέχη και άλλοι εκπρόσωποι σημαντικών πολιτιστικών φορέων και των δημιουργικών βιομηχανιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η έναρξη των διαλέξεων έγινε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, με την κ. Σοφία Φαλιέρου, χορεύτρια, χορογράφο και καλλιτεχνική υπεύθυνη της ομάδας σύγχρονου χορού «Συν-Κίνηση», και καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού "Dance Days Chania". Η ομιλία του Noel Jones, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά διάλεξη της Σειράς Διαλέξεων Καριέρας από συνολικά έξι. 

Οι συμμετέχοντες/-ουσες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη δια ζώσης στην Αίθουσα Β2, στην Άρια ή στο σύνδεσμο https://meet.google.com/mpx-qgwp-wqr Οι φοιτητές/-τριες, ιδιαίτερα των τελευταίων ετών σπουδών, που θα παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή σύνδεση με τον Noel Jones θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη διάλεξη, να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. 

Προσκεκλημένη του ΤΠΨΤ για την 3 η διάλεξη της σειράς θα είναι η κ. Εμμανουέλα Καποκάκη, σκηνοθέτης, σκηνογράφος, σεναριογράφος, ηθοποιός και κουκλοπαίχτης, και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11-1-2023, ώρα 12-1 μ.μ. 

Θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση, με περισσότερες πληροφορίες, για τη διάλεξη της κ. Καποκάκη και για τη σειρά διαλέξεων που θα ακολουθήσει εντός του Εαρινού Εξαμήνου. 

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δρ. Τζίνα Γιωτάκη στο e-mail g.giotaki@uop.gr . 

Η οργανωτική επιτροπή (με αλφαβητική σειρά), 
Γιωτάκη Γεωργία 
Ματσούκας Παναγιώτης 
Πλάτσκου Στέλλα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ