ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους έκοψε την βασιλόπιτα του 2023

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | |
Πρόσκοποι
Το Σάββατο 28/1 το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πίτας στην Προσκοπική του Λέσχη. 
Σε μια πάρα πολύ θερμή εκδήλωση όπου μεταξύ των άλλων το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κύριος Δημήτρης Κάμποσος ο οποίος μοιράστηκε δικά του προσκοπικά βιώματα , ο Αντιδήμαρχος Άργους κύριος Δημήτρης Κρίγγος,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Κώστας Μπέγκος ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης και ο Πρόεδρος του ΝΠ. Αθλητισμού και Μέριμνας Νίκος Δελής. 
Κοντά μας βρέθηκαν και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριος Βασίλης Σιδέρης και κύρια Σόνια Κρίγγου καθώς επίσης και την παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ΤΤ Άργους με την εκπαιδεύτρια Μαρία Σταματοπούλου που τόσες φορές έχει βοηθήσει με την παρουσία τις γνώσεις και την διάθεση της τις δράσεις του Συστήματος και την πρόεδρο του Νατάσα Τριανταφύλου.
Φυσικά το παρών έδωσαν και μέλη του Συστήματος από κάθε τμήμα οι γονείς αυτών και φίλοι του Προσκοπισμού. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε video με τις δραστηριότητες του του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους από το 2003 μιας και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια επανίδρυσης του. Δράσεις που αναπνέουν από περιπέτειες εθελοντισμό φαντασία δημιουργία και προσφορά. 
Το 2024 θα είναι άλλη μια κομβική χρόνια όπου θα παρουσιαστεί και το λεύκωμα Προσκοπικά Αργειακά Μονοπάτια όπου περιγράφεται από το 1924 μέχρι τις ημέρες μας οι δράσεις των Αργείων Προσκόπων μέσα από φωτογραφίες αλλά και μέσα από video που θα συνοδεύουν την έκδοση του. 
Αξίζει να σημειωθεί στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Χρήστος Καραχάλιος Αναπληρωτής Βοηθός Γενικός Έφορος Πελοποννήσου ο οποίος και απένειμε το μετάλλιο ευδόκιμης υπηρεσίας στους Βαθμοφόρους Μπεγκο Γιώργο,Πολίτη Κέλλυ, Τούμπα Στέλιο, Μιχαλόπουλο Θάνο, Ντάκαρη Γιώργο και Κοτσιφα Κώστα και εκείνο της Μακράς ευδόκιμης υπηρεσίας στον Μπουρδέρη Βαγγέλη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην χθεσινή όμορφη εκδήλωση. Ευχαριστούμε επίσης και τον Νικόλαο Σιαχάμη για την κάλυψη της φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης!!!!

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και δύναμη και δημιουργία σε ότι καλό κάνουν !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ