ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Στο Ναύπλιο οι 16οι Μεσογειακοί Αγώνες Χάντμπολ Γυναικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:45:00 μ.μ. | | |
Λιγότερες από 40 ημέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο το διάστημα 27 Φεβρουαρίου- 4 Μαρτίου 2023 σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων , της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας).


Στο μεγάλο αυτό event θα συμμετέχουν 10 Εθνικές ομάδες Κορασίδων (Κ17) από τις Ομοσπονδίες- μέλη της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι οι: Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Κόσσοβο, Τυνησία και Αλγερία.

Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο μετά την ανάδειξη του ως έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους αγώνες, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτητών της διοργάνωσης, το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την άφιξη όλων των Εθνικών αποστολών.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ναυπλίου, τεχνική συνάντηση παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Γενικού Γραμματέα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Λέντζου, της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη, και του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου.

Η συνάντηση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη 24/1) παρουσία και των τοπικών ΜΜΕ. Η διοργάνωση αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν στην πόλη του Ναυπλίου, μετά τη συμφωνία- σταθμός -που επιτεύχθηκε με πρωτοβουλία της ΟΧΕ- για τη μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες Γυναικών (Κ17) του Ναυπλίου είναι η 5η διοργάνωση που θα διοργανώσει το ελληνικό χάντμπολ την τελευταία τριετία μετά την Μεσογειάδα Ανδρών (Κ18) της Αθήνας (2020), τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων (Κ18) Beach Handball του Ηρακλείου (2022) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων (Κ21) που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ