ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Νέα Επίδαυρος: Παρουσία του Στέλιου Πέτσα ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 201ης επετείου της Α' Εθνοσυνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | |
Νέα Επίδαυρος
Κορυφώθηκαν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου  για την , παρουσία του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.
Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής έγινε η άφιξη των επισήμων και στις 11.15  τελέσθηκε η επιμνημόσυνη Δοξολογία στον Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.
Στην συνεχεια έγινε μετάβαση στην Πλατεία της Α' Εθνοσυνέλευσης, όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης, κατάθεση στεφάνων και ομιλίες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Μόνιμη 'Έκθεση τον Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα στους επισήμους από τον Δήμαρχο Επιδαύρου. 
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Υπουργό κ Πέτσα, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γ. .Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής, κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ