ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Άργος: 2023 ευχές στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Σύλλογο «Τελέσιλλα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Χαρά Νίκα
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους "Τελέσιλλα", το Σάββατο 14/1/2023 κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενοι από καρδιάς η υγεία, η χαρά και η επιτυχία να συνοδεύει κάθε βήμα μας τη νέα χρονιά!

Τον απολογισμό του έργου του Συλλόγου μας έκανε η αντιπρόεδρός μας, κ. Χαρά Νίκα. Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, εκδρομή στον Αη Βλάση Κορινθίας, κανταδοβραδιά στους δρόμους και τις πλατείες του Άργους, συμμετοχή στο Χορωδιακό Φεστιβάλ της χορωδίας του Απόλλωνα Πατρών, οργάνωση της 14ης Χορωδιακής Συνάντησης με τη συμμετοχή τεσσάρων χορωδιών, κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας στους δρόμους της πόλης μας ήταν μερικές από τις δράσεις μας.
Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου, κ. Γεωργίας Κατσώνα, και του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, κ. Δημητρίου Καμπόσου, ένας εξαίρετος νέος Αργείος επιστήμονας, ο κλινικός ψυχολόγος κ. Αλέξανδρος Μουσούρος, με ένα άριστο βιογραφικό, λάμπρυνε τη βραδιά μας με την ομιλία του και με το θέμα: «Ψυχική υγεία και Μοίρασμα».
Μερικοί από μας κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε νιώσει πως η ψυχική μας κατάσταση είναι επιβαρυμένη από ψυχοπιεστικά εξωτερικά γεγονότα (απώλειες, επαγγελματικές-οικονομικές-εργασιακές δυσκολίες) ή από ενδοπροσωπικές συγκρούσεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχουμε αρκετά εργαλεία και εφόδια για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία από τις συχνές αυτές προκλήσεις. Μίλα με τους φίλους σου, κάνε αυτό που σε ευχαριστεί, βρες τον χρόνο για σένα, αναζήτησε παρέα, αθλήσου, κάνε φίλους μέσα από ομάδες είναι κάποια από αυτά τα εργαλεία, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μουσούρος στην ουσιαστική και εύληπτη ομιλία του.
Οι σεβαστοί πατέρες, Δημήτριος Κωστόπουλος-εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Νεκταρίου-, Θεόδωρος Μποτσώνης και Βασίλειος Δέδες, ευλόγησαν την πίτα μας και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και αγάπη.
Τυχερές της βραδιάς οι δυο μικρές μας χορωδοί, Βασιλική Αριστομενοπούλου που κέρδισε δώρο – προσφορά του καταστήματος της κ. Γυφτοπούλου και Βάλια Χότζα που κέρδισε επιταγή από το κατάστημα ΣΤΑΘΜΟΣ (Καφέ-ψωμί-γλυκό).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Καμπόσος, ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κρίγγος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και Δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης, η πρώην πρόεδρος του ΚΕΘΙ κ. Σόνια Τάνταρου –Κρίγγου, οι πολιτευτές κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, κ. Παναγιώτης Ψυχογιός και κ. Πέτρος Θωμόπουλος, η Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Άργους κ. Παπαθανασίου Ελένη, οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, του Ερυθρού Σταυρού, των Καρκινοπαθών καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Δαναού, της Ελληνικής Παράδοσης και του Λυκείου των Ελληνίδων.
«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε, παιδιά…», τραγουδήσαμε στο τέλος, οικοδεσπότες και καλεσμένοι, με τη συνοδεία της μουσικής του μαέστρου μας κ. Νίκου Καπετάνιου.
Εμείς, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» προσπαθούμε να προσθέσουμε στη ζωή μας περισσότερες όμορφες στιγμές συμμετέχοντας στη χορωδία και παρουσιάζοντας τη δουλειά μας όταν κι όπου μας δίνεται η ευκαιρία. Κάνουμε πράξη τα λόγια: ψυχική υγεία σημαίνει ζωή, τραγούδι, δράση, εξωστρέφεια, κάνε αυτό που θέλεις και σου χαρίζει χαρά!
 
Σας καλούμε, λοιπόν, στον φετινό ετήσιο αποκριάτικο χορό μας το 2ο Σάββατο της Αποκριάς που ήδη έχουμε αρχίσει να προετοιμάζουμε και σας βεβαιώνουμε πως θα περάσουμε μια ακόμη αξέχαστη αποκριάτικη βραδιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ