ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ήττα για την Ένωση Ερμιονίδας στην Κω

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, στην Κω, καθώς έχασε με 3-1 από τον ΑΟ Πυλίου – έμεινε αήττητος στο «σπίτι» του – για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 22’. 

Ο σύλλογός της Αργολίδας παρέμεινε στους 16 βαθμούς και έπεσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς τον πέρασε ο σημερινός αντίπαλό του… Σκόραρε ξανά ο Τσόφλιος (22’)…

Η ΑΕ Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλα τέρματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά «πλήρωσε» λάθος αντιδράσεις παικτών μας στα τέρματα της γηπεδούχου, η οποία βρήκε δίχτυα σε καθοριστικά σημεία και αντέδρασε στο 0-1.

Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρόδο, εκτός ενδεκάδας ήταν ο Τζιέρης (τιμωρημένος) και έτσι ξεκίνησε ο Φουρνάρος (έπαιξε στα άκρα της επίθεσης), ενώ ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που γυρνούσε πιο πίσω, ώστε να βοηθάει αμυντικά. Το ίδιο έκανε και ο Τρέσα για να οργανώνει.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα και «κλείδωσε» τον αντίπαλο της. Έτσι κατάφερε να προηγηθεί στο 22’ με όμορφη κεφαλιά του Τσόφλιου (σκόραρε ξανά), μετά από σέντρα του Μηλιώτη από αριστερά στην καρδιά της άμυνας.

Ο ΑΟ Πουλίου Κω απάντησε άμεσα, καθώς στο 24’ έγινε το 1-1 με μακρινό σουτ του Βουκομάνοβιτς. Μετά τα μέσα του πρώτο μέρους η γηπεδούχος πήρε πρωτοβουλίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 43’ με σουτ του Δρόσου, σε φάση που υπήρξε λάθος αντίδραση από την ομάδα μας από την αρχή της έως το τέλος.

Συν τοις άλλοις, ο Κουζής αποχώρησε τραυματίας στο πόδι του στο 29'. Στη θέση του μπήκε ο Μπέκου Λαμάι, ο οποίος έκανε έτσι ντεμπούτο με τον σύλλογό μας, με τον τελευταίο να παίζει στο κέντρο και δεξιά στην άμυνα πήγε ο Κοτσοβός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ερμιονίδας ξεκίνησε, έχοντας ξανά καλύτερη κυκλοφορία, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλή εστία. Η γηπεδούχος άφησε χώρους στην ομάδα μας, με τις αλλαγές του ο Δημήτρης Χρυσόπουλος κοίταξε να «δέσει» το κέντρο και προσπάθησε να… χτυπήσει με αντεπιθέσεις, φτάνοντας έτσι και στο 3-1, ξανά μετά από λάθος της άμυνάς μας, με σουτ του Δρόσου μέσα από την περιοχή στο 79’…

Αναλυτικά τα γκολ και όλες οι φάσεις του αγώνα:


-Η ΑΕ Ερμιονίδας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με καλή κυκλοφορία ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στο 10’ ο Τρέσα έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και επιχείρησε σουτ, αλλά ο Τοπουζλής έδιωξε σε κόρνερ, ψηλά στην αριστερή του γωνία.

-Μετά το 15’ η γηπεδούχος άρχισε να απειλεί. Στο 16’ ο Δρόσος έκανε σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Πονηρός, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στη συνέχεια εκτέλεσε ο Αποστολόπουλος και η μπάλα πέρασε ξανά σε κόρνερ επικίνδυνα, μετά από διώξιμο του Κουζή με το κεφάλι.

-Στο 20' ο Χατζηβασίλης από δεξιά πέρασε στον Μπέρτο, ο οποίος σούταρε και ο Πονηρός έδιωξε σε κόρνερ, πέφτοντας στην κλειστή του γωνία.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας προηγήθηκε στο 22’ με ένα πολύ όμορφο τέρμα. Η ομάδα μας άλλαξε πολύ ωραία την μπάλα από την άμυνα, ο Κοτσοβός έδωσε στον Τρέσα και αυτός βρήκε από αριστερά τον Μηλιώτη. Ο τελευταίος έκανε… γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Τσόφλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τοπουζλή.

-Στο 23’ από… πούλημα της μπάλας στο κέντρο, ο Κότζα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Βιρβίλη. Στη συνέχεια, σέντρα-σουτ του Δρόσου από τα δεξιά μπλόκαρε ο Πονηρός.

-Η γηπεδούχος ισοφάρισε στο 24’. Ο Βουκομάνοβιτς σούταρε εκτός περιοχής και από μακριά, η μπάλα κατέληξε στη δεξιά του γωνία του Πονηρού.

-Στη συνέχεια ο ΑΟ Πυλίου Κω προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία από την ισοφάριση και στο 26’ εκτέλεση φάουλ του Μαυρόπουλου πέρασε.

-Στο 29’ ο Κουζής έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι του. Στη θέση του μπήκε ο Μπέκου Λαμάι, με τον Κοτσοβό να περνάει δεξιά πίσω στην άμυνα.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας φάνηκε ξανά στο 31’, όταν σουτ του Τριμπόνια πέρασε ψηλά άουτ.

-Στο 32’ ο Κάλα σούταρε από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά από κόντρα στους αμυντικούς.

-Ο Τρέσα εκτέλεσε το κόρνερ στο 33’, ο Μηλιώτης σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 36’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Φουρνάρος σέντραρε από δεξιά και ο Μπέκου Λαμάι έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Ο Χατζηβασίλης γύρισε επικίνδυνα πίσω προς την εστία, απομάκρυνε σωτήρια ο Τοπουζλής, λίγο πριν περάσει την εστία.

-Ο Βουκομάνοβιτς επιχείρησε νέο σουτ στο 38’ και μπλόκαρε ο Πονηρός.

-Η γηπεδούχος προηγήθηκε με 2-1 στο 43’. Ο Δρόσος έγινε κάτοχος της μπάλας (αφού αυτή πέρασε από τους Μαυρόπουλο και Κότζα από δεξιά προς τον άξονα), στο ύψος της περιοχής. Κατέβασε, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά του γωνία του Πονηρού…

-Η ΑΕ Ερμιονίδας μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε καλή ευκαιρία και κατοχή, αλλά δεν έφτασε με απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή.

-Στο 63’ σημειώθηκε, μάλιστα, η πρώτη μεγάλη φάση από λάθος της άμυνας μας. Ο Κότζα έκλεψε την μπάλα από τον Νικολόπουλο στον χώρο του κέντρου, έφυγε στην επίθεση, αλλά ο τελευταίος τον πρόλαβε την ώρα που πλάσαρε και τον έκοψε σωτήρια. Στη συνέχεια, ο Αποστολίδης σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

-Στο 64’ σημειώθηκε μεγάλη διακοπή, περίπου πέντε λεπτών, για να αλλάξει παπούτσια ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου.

-Στο 70’ ο Κοτσοβός σέντρα από δεξιά και έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι ο Χατζηβασίλης προ του Τσόφλιου, μετά από άστοχη έξοδο του Τοπουζλή.

-Στο 79’ ο ΑΟ Πυλίου Κω πέτυχε το 3-1 με σκόρερ ξανά τον Δρόσο. Ο Χατζηνικολάου μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, αφού η μπάλα χάθηκε στο κέντρο από Μπέκου Λαμάι και Νικολόπουλο και παρέμβαση του Σκέτζου. Τον έκλεισε ο Μηλιώτης και έκανε κακή σέντρα με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο Τρέσα. Ο τελευταίος έχασε την μπάλα από τον Δρόσο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε και έδιωξε με το πόδι ο Πονηρός. Ο Χατζηνικολάου πήρε την κεφαλιά και ο 35χρονος τερματοφύλακας έκανε νέα εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Δρόσος με νέο σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πονηρού.

-Ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή στο 83’, έκανε τις προσποιήσεις, αλλά ο Τοπουζλής πρόλαβε το γύρισμά του σωτήρια και έδιωξε σε κόρνερ, πριν η μπάλα φτάσει στον Τσόφλιο.

-Σουτ του Μηλιώτη στο 84’ έφυγε άουτ.

-Στο 88’ σημειώθηκε πτώση του Τρέσα από μαρκάρισμα του Χατζηβασίλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε παίζεται…

-Ο Τρέσα πέρασε στο 90’+5 στην Τσόφλιο κάθετα μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε από πλάγια, αλλά ο Μπέρτος έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Παπαδάμ, Πουλόπουλο, όλοι του συνδέσμου Πειραιά. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μπριλάκης (7’), Μπέρτος (39’), Χατζηβασίλης (44’), Νικολόπουλος (45’), Κάλα (61’), Κότζα (75’), Λαντίκας (85’). Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν και οι δυο προπονητές ο Δημήτρης Χρυσόπουλος στο 44’ και ο Θοδωρής Γιακαλής στο 52’.

Οι συνθέσεις


ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Κότζα, Μαυρόπουλος, Αποστολίδης (72’ Χατζησουλεϊμάν), Βουκομάνοβιτς (59’ Σκέντζος), Χατζηνικολάου (90’+3 Μαργαρίτης), Δρόσος (90’+3 Συντυχάκης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κουζής (29’ λ.τ. Μπέκου Λαμάι), Βιρβίλης, Μηλιώτης, Νικολόπουλος (90’ Καράι), Τρέσα, Κάλα, Κοτσοβός, Φουρνάρος (46’ Λαντίκας), Τριμπόνιας, Τσόφλιος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ