ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Με ευχές και ευχαριστίες η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 π.μ. | |
Βασιλόπιτα
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023,διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 22/01/2023 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» φιλικό τουρνουά Rapid σκακιού για νέους σκακιστές.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα πρόσωπα και τους φορείς που στηρίζουν τις δραστηριότητες της Σκακιστικής Ακαδημίας:

Tον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που φιλοξενεί τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι άνθρωποί του είναι ανεκτίμητης αξίας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, η πρόεδρος του οποίου κυρία Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.
Η ψυχολόγος και προπονήτρια σκακιού Κωνσταντίνα Καμπύλη σε σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στα οφέλη της ενασχόλησης με το σκάκι και στις προοπτικές που ανοίγονται για τους νέους σκακιστές.
Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε να κάνουμε στον δικηγόρο και πολιτευτή κ. Γιώργο Γαβρήλο, από τα ιδρυτικά μέλη της Σκακιστικής Ακαδημίας, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύτιμη για τη σύσταση και τη λειτουργία της Ακαδημίας.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε από την Σκακιστική Ακαδημία η εικαστικός και σκακίστρια Ειρήνη Γκόγκουα, η οποία αφιλοκερδώς έχει φιλοτεχνήσει τα σήματα και τα βραβεία του συλλόγου.
Η Σκακιστική Ακαδημία εύχεται σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους γονείς και στα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για την πρόοδο στο πνευματικό άθλημα του σκακιού, αλλά και σε όλους τους φίλους του σκακιού στην περιοχή μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξή του, Υγεία, Δύναμη και το έτος 2023 να είναι δημιουργικό για όλους.

Για την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ