ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το μήνυμα για "Συνέπεια - Συνέχεια - Σταθερότητα" μεταφέρει σε κάθε γωνιά της Αργολίδας η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Με περιοδείες σε κάθε γωνιά της Αργολίδας συνεχίζει δυναμικά η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου την προσπάθεια της το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για Συνέπεια-Συνέχεια-Σταθερότητα να φθάσει παντού στο νομό μας. 
Σε αυτές τις περιοδείες έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς ανθρώπους, να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν και να ενημερώσει για την κυβερνητική πολιτική. Το κλίμα που συναντά είναι πολύ καλό αφού αναγνωρίζεται η προσπάθεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανατάξει τη χώρα μετά την καταστροφική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ .
Οι ηγεσίες, όπως συχνά λέει η Σόνια, ιστορικά κρίνονται από τη διαχείριση των μεγάλων υποθέσεων. Καμία κυβέρνηση δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόσες υπερεθνικές κρίσεις, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όσες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Το δίλημμα των εκλογών αναφέρει η Σόνια στις περιοδείες της θα είναι σαφές: Επιστροφή στο παρελθόν και στον διχαστικό – στείρο καταγγελτικό λόγο της αντιπολίτευσης ή μία κυβέρνηση που υλοποιεί τις δεσμεύσεις της , ατενίζει το μέλλον και οδηγεί τη χώρα στην πρόοδο;
Βέβαια το ανθρώπινο στοιχείο δε λείπει από τις επισκέψεις της Σόνιας καθώς και η ίδια είναι ιδιαίτερα ανθρώπινη και επικοινωνιακή. Γράφει χαρακτηριστικά στα κοινωνικά δίκτυα για μια από τις επισκέψεις της: «Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μου στα χωριά μας συναντώ ανθρώπους που διαθέτουν μεγάλη πείρα ζωής και κάθε συζήτηση μαζί τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα. 
Με συγκινεί η αυθεντικότητά τους και το πόσο εγκάρδιοι και φιλόξενοι είναι. Δεν υπάρχουν λόγια για να πεις ευχαριστώ στον κύριο Κώστα και τη σύζυγό του, που,αν και δε γνωριζόμασταν μέχρι σήμερα, άνοιξαν το σπίτι τους και με έβαλαν στο τραπέζι τους και φάγαμε όλοι μαζί εξαιρετικό λαγό στιφάδο.
Τι να πω για το κύριο Γιώργο , την κυρία Κική, το Τάκη, το κύριο Βασίλη, την κυρία Ελένη και τόσους άλλους!!!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ