ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου: Τα δείγματα γραφής του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε

Παναγιώτης Νίκας
“Τα δείγματα γραφής που μας έδωσε μέχρι τώρα ο περιφερειάρχης κ. Νίκας μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε” επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου σε ανακοίνωσή του με αφορμή την συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στο υπουργείο Υποδομών με στελέχη του εν λόγω υπουργείου και του ΟΣΕ σχετικά με την επαναλειτουργία του μετρικού σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο.

“Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου αυτού κ. Γιάννη Ξιφαρά, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπυρίδωνα – Κλέαρχο Πατέρα, για την απόφασή τους να προωθήσουν την αναβίωση του μετρικού δικτύου της Πελοποννήσου” αναφέρει ο εν λόγω σύλλογος σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, η οποία καταλήγει ως εξής:

“Ο σύλλογός μας δηλώνει ότι, με τις γνώσεις του και τις δυνατότητές του, θα στηρίξει αυτή την σπουδαία προσπάθεια, αξιοποίησης αυτής της μοναδικής ιστορικής υποδομής, όποτε και αν του ζητηθεί”.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ