ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ναύπλιο: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργιωτίκων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου  στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργιωτίκων Άγιος -Γεώργιος. 

Μέτα από δυο χρόνια που είχαμε να βρεθούμε τα μέλη του συλλόγου μαζευτήκαμε να ευλογήσει την πίτα μας ο πάτερ Κυριακός για μια χρονιά με Υγεία, ευτυχία,αγάπη αισιοδοξία, ελπίδα, Ομόνοια, ευημερία χαμόγελα. 
Στην εκδηλωση παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο  Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστουρος που πάντα στηρίζει της δράσεις του συλλόγου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρηλος, ο τοπικός πρόεδρος Σταύρος Μπρέανος, η αντιπρόεδρος της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και εκπρόσωπος του Δ. Ο. Π. Π. Α. Τ Κορίλη Δήμητρα . 
Το φλουρί της πίτας ήταν μια χρυσή Παναγίτσα που ήταν προσφορά της φίλης και μέλος του συλλόγου κυρίας Πόπη Καλκούνου. Να είναι καλά και πάντα να στηρίζει τον σύλλογο. 

Να ευχαριστήσουμε και τον Άγιο Βασίλη για τα δώρα που έφερε στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους. 

Ένα μεγάλο ευχαριστω στα μέλη που πάντα στηρίζουν το σύλλογο γιατί ο σύλλογος δεν έχει καμία αξία χωρίς τα μέλη του. 
Να ευχηθώ άπω καρδιάς χρόνια πολλά καλά χρόνια σε ούλους . Ο Νέος χρόνος να φέρει στον κάθε έναν ότι επιθυμεί. Στα μικρά παΐδια υγεία στα μεγαλύτερα καλά πρόοδο, στους ανύπαντρους καλή τύχη, στους παντρεμένους ευτυχία και αγάπη μαζί με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και στους μεγαλύτερους υγεία και καλά γεράματα. 

Στα παΐδια του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι άπαντα καλά και μάχιμα και όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλύτερο για το σύλλογο. 
Να ευχηθώ και στην Φωτιάνα Βλαχοπούλου που κέρδισε το φλουρί να είναι έτσι πάντα τυχερή την χρόνια αυτή. 

Καλά χρόνια. 

Σοφία Τράκα
Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργιωτικων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ