ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | |
Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Τα μέλη του Δ. Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου εκπροσωπώντας τα μέλη μας αλλά και τις εθελόντριες και τους εθελοντές μας, θέλουμε να πούμε….. από καρδιάς ένα μεγάλο Ευχαριστώ !!!!!! στο Φουγάρο, στο συνεταιρισμό ΡΕΑ, στο Σκλαβενίτη Άριας στα 1ο, 2ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία , το 2ο Λύκειο Ναυπλίου, το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου αλλά και τους μεμονωμένους συμπολίτες μας για την αλληλέγγυα δράση σας κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Κατά πρώτον γιατί η συγκέντρωση και προσφορά ειδών για τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι μεγάλη βοήθεια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – η Πύλη της Αγάπης, που στηρίζεται όλα τα χρόνια της λειτουργίας του μόνο σε εθελοντικές προσφορές και όχι σε κρατικές επιχορηγήσεις.

Κατά δεύτερον είναι πραγματικά για εμάς ύψιστη ηθική ανταμοιβή. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Άλλωστε είναι αρχή μας το ….. «όλοι μαζί μπορούμε» και είναι πολύτιμο για εμάς που είστε κοντά μας σ ’αυτή τη πορεία αγάπης.

Γιατί αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε …… το όνειρο.

Θα σας παρακαλούσαμε μόνο μην μας ξεχνάτε. Η ιστορίες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη είναι καθημερινές και όχι μόνο τις γιορτές.

Είμαστε εδώ και σας θέλουμε δίπλα μας !!!!!

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη και μια ανοιχτή αγκαλιά να χωρέσει ο κόσμος όλος !!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ