ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Την βασιλόπιτα έκοψαν ο Ραδιοφωνικός Σταθμός και το Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | | |
Μητροπολίτης Αργολίδας
Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ευλόγησε και έκοψε το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ. Γεώργιος Καζάς, ο βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδας , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού, του βιβλιοπωλείου και των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδας '' Επιστροφή''
Ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και πρωτοψάλτης Κ. Ρούτουλας με την χορωδίας Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι και και την συνοδεία στο ακορντεόν του π. Δημητρίου Κρουσταλάκη , πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, η πρώην πρόεδρος του ΚΕΦΙ δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ Αναστάσιος Γεώργας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ