ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

΄΄Το δαχτυλίδι της Κλυταιμνήστρας - μία αρχαιολογική εξερεύνηση για παιδιά΄΄ στις Μυκήνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | |
μία αρχαιολογική εξερεύνηση για παιδιά
Με τη βοήθεια της φανταστικής μας ηρωίδας της Κλυταιμνήστρας (υποθέτουμε βέβαια ότι όλες και όλοι γνωρίζουν τη διάσημη γιαγιά της) και των στοιχείων που έχει αφήσει στη διαδρομή θα ανακαλύψουμε τους 5 θολωτούς τάφους των Μυκηνών που βρίσκονται εκτός του οργανωμένου αρχαιολογικού χώρου.

Επίσης θα μιλήσουμε για τα βασικά χαρακτηριστικά του Μυκηναϊκού πολιτισμού, τη μυθική ιστορία των Ατρειδών, της οικογένειας της Κλυταιμνήστρας, θα γνωρίσουμε τη χλωρίδα της περιοχής και θα γιορτάσουμε την άφιξη του νέου έτους, έστω και λίγο καθυστερημένα, με τον πιο ευχάριστο και ...αρχαιολογικό τρόπο!
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/1/2023 στις 11:00 και θα συναντηθούμε στο χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών. Απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο ή 20 ευρώ για μία οικογένεια. Η διαδρομή δεν παρουσιάζει δυσκολίες, αλλά όπως πάντα σε πεζοπορικές διαδρομές τα κατάλληλα παπούτσια, τα άνετα ρούχα και το νερό είναι απαραίτητα.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ρίτα Ζηκίδου, 6972 290 180, ritazik@gmail.com και Ηλίας Παπαδόπουλος, 6974 095 369, elias@safranroutes.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ