ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Δεύτερη θλιβερή απώλεια για τους "Χαϊνηδες" μετά τον Γιάννη Νόνη - Έφυγε από τη ζωή ο δεξιοτέχνης της κιθάρας Γιώργος Σταυράκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Σταυράκης
O Γιώργος Σταυράκης ή «Πάκο», δεξιοτέχνης της κιθάρας, από το συγκρότημα  Χαΐνηδες, έφυγε από τη ζωή. Αυτό ήταν το δεύτερο "χτύπημα" για τους Χαΐνηδες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά τον θάνατο του Ναυπλιώτη Γιάννη Νόνη τον περασμένο Ιούνιο.


Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του μουσικού Γιώργου Σταυράκη ή "Πάκο" από τους Χαΐνηδες, με την δυσάρεστη και θλιβερή αυτή είδηση να κάνει γνωστή, το συγκρότημα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


"Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή "Πάκο", όπως τον έλεγαν οι φίλοι. Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού.

Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος "Χαΐνηδες", τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!", αναφέρει η ανακοίνωση των Χαΐνηδων για τον χαμό του Πάκο".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ