ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Πελοπόννησος: Χιονίζει σε Μαίναλο και Ζήρεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. | | | |
χιόνια
Η κακοκαιρία δείχνει τα δόντια της και ήδη από το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιανουαρίου χιονίζει ακόμα και στα Βόρεια και τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας. 

Από τη νύχτα η Πάρνηθα ντύθηκε στα λευκά, όπως κι άλλες περιοχές της Αττικής, όπως οι Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πολιτεία, Εκάλη, Διόνυσος και Κηφισιά είδαν να πέφτει χιόνι χωρίς ωστόσο να προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα η χιονόστρωση. 

Την ίδια ώρα χιονίζει στο Περιστέρι, στο Χαϊδάρι, στο Καματερό και στο Μενίδι, ενώ νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και στους Αμπελόκηπους!
Χιόνια
Στην Πελοπόννησο χιονίζει σε Μαίναλο και Ζήρεια από τα 1.000 μέτρα και πάνω, ενώ χιόνι πέφτει σε ορεινά χωριά της Αρκαδίας.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στο Ιόνιο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές, τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση απο το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για Πέμπτη

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα κεντρικά ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και κατά την διάρκεια της νύχτας στη νότια Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα βόρεια ορεινά και τις βραδινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ