ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αναπληρωτής διοικητής έκανε νυχτερινή έφοδο με τις πιτζάμες σε νοσοκομείο για να εντοπίσει τους κοπανατζήδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Νοσηλευτική μονάδα
Ένα περιστατικό ασυνήθιστο τουλάχιστον συνέβη στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος έκανε έφοδο με τις… πιτζάμες για να πιάσει επ’ αυτοφώρω όσους εργαζόμενους απουσίαζαν από τα εξωτερικά ιατρεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ, Κώστας Πετρόπουλος, ο αναπληρωτής διοικητής υπάρχει περίπτωση να παρακολουθεί τις κινήσεις των εργαζομένων μέσα από τις κάμερες του νοσοκομείου, τις οποίες έχει συνδέσει με το κινητό του, όπως δήλωσε στην εφημερίδα. Και συνέχισε να λέει ότι σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταγγελθεί.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε πως απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν δε τόσο βιαστικός που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με τις πιτζάμες, φορώντας ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε στο νοσοκομείο για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει μήπως και στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο για να ντυθεί και μας ήρθες με πιτζάμες» ανέφερε στην εφημερίδα ο συνδικαλιστής.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το περιστατικό το νοσοκομείο έχει βουίξει, με άλλους εργαζόμενους να το διακωμωδούν και άλλους να θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός να τους παρακολουθεί μέσω των καμερών στέλεχος της Διοίκησης του νοσοκομείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ